ЖЕНСКО ЦАРСТВО

Ст. Л. Костов

ЖЕНСКО ЦАРСТВО
Ст. Л. Костов
95мин
Режисьор: Орлин Дяков
Участват: Мария Петрова-Енева, Боряна Йорданова, Марияна Бранкованова, Веселин Борисов, Даниел Найденов, Евгени Стефанов, Николай Сяров, Лъчезар Хальов, Гюлхан Юзеир, Доротея Димитрова, Сибел Сейдалиева, Шенай Байрактар, Билгин Мустафов, Гюнеш Моканов, Зехти Бамов, Сонер Хаяти Ахмед
Мъжете ще започнат ли да раждат? Защото жените вече нямат време за това - те са се сдобили с мъжката сила! Такива вицове има, но ето че в комедията „Женско царство” на Ст. Л. Костов това е „сериозно“! Всичко върви на обратно – Господ ли го иска? Природата ли се променя?!
Толкова е смешно, но е и малко страшно. Е, когато е в театъра, то е преди всичко забавно – великолепни актьорски постижения, смешни до сълзи танци и комични ситуации, които оставят публиката без дъх. Май се оказва, че Бог е прекалил и трябва да върне всичко по местата му. Ще го направи ли, или ще очаква човеците да се хармонизират в новия ред? Дали когато мъжете са си мъже, а жените – жени се постига природната хармония, която е движила света от веки веков или обратното ще е по-удачно? Така авторът, със средствата на комедията, ни казва, че е добре да се замислим над природните закони, защото те са в основата на нашето щастие. Това е най-харесваната и най-играна българска комедия за всички времена.
 

Билетна каса: 10,00 - 13,00часа и 15,00 - 18,00часа